Koronavírus

Koronavírus-járvány intézkedések

Mikrofiber Kft. 2000 Szentendre, Rózsa u. 16 (WellMed épület)

Moto Mia Kft. 2000 Szentendre, Rózsa u. 16.

Üzem

A gyártás szakaszosan folyik, vásárlóink minden megrendelését teljesítjük. Az üzembe csak az ott dolgozók léphetnek be, kivéve hatósági ügyintézés.
Ügyfélszolgálat 06 70 613 5747 gyartas @ mikrofiber.hu

Nagyker megrendelések leadása
Megrendeléseit kérjük hogy az alábbi módok valamelyikében juttassa el hozzánk:
* emailben a rendeles@oxygain.hu címre.
* mobilon Judit kolléganőnk továbbra is elérhető a 06 70 613 5720 számon
* online webshopban (elindult a Mikrofiber online dohányboltellátó webshop, regisztrációhoz kattintson ide)

Raktár

Beszállítás: a küldemények átvétele folyamatos. Raktár sürgősségi tel. Száma 06 70 613 5720
Árukiadás: A raktárunk minden hétfőn és csütörtökön fogadja ügyfeleinket.
Személyes áruátvétel hétfőn 10-13 óra között – a rendeléseket legkésőbb hétfőn reggel 09-ig kérjük emailben vagy telefonon leadni.
Személyes áruátvétel csütörtökön 10-13 óra között – a rendeléseket legkésőbb csütörtök reggel 09-ig kérjük emailben vagy telefonon leadni
Amennyiben személyesen kívánja a megrendelt árut átvenni, kérjük, hogy

  • jelezze előre nekünk a tervezett dátumot
  • érkezését dudálással jelezze de maradjon autójában.

Raktárosunk az árut és a számlát kihelyezi az ön autójához, majd visszatér a raktárba. Ezután kérjünk, hogy a kihelyezett árut ellenőrizze, majd tegye az autójába.
A személyes kontaktust minden esetben kerülni kell!
Amennyiben a kikészített áruval kapcsolatban észrevétele van, kérjük ismételt dudálással jelezze és üljön be autójába. Raktárosunk távolabbról segít önnek személyesen.
Amennyiben vásárlása kp fizetéssel jár kérjük, hogy a számla összegét pontosan készítse elő és az áru átvétele után helyezze a raktár bejárata elé kihelyezett műanyag dobozba. Ezt ismételt dudálással jelezze a raktárosnak.

GLS Kiszállítás

Megrendeléseiket minden hétfőn és csütörtökön adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik a következő munkanapon szállítják ki az árut Önökhöz.
Kiszállítás a keddi napon – a rendeléseket legkésőbb hétfőn délelőtt 10-ig kérjük emailben vagy telefonon leadni melyet hétfőn átadunk a szállítónak, kedden kiszállításra kerül Önökhöz
Kiszállítás a pénteki napon – a rendeléseket legkésőbb csütörtök délelőtt 10-ig kérjük emailben vagy telefonon leadni melyet csütörtökön átadunk a szállítónak, pénteken kiszállításra kerül Önökhöz

Szervíz

A szervíz minden csütörtökön üzemel ezért az esetleges garanciális termékeket kérjük küldjék be postai úton. Minden csütörtökön a beküldött termékeket Gábor kollégánk lekezeli és futárral küldi a szükséges cserét vagy javított terméket.
A személyesen behozott garanciális termékeket a raktári nyitvatartási időben a raktárosnak átadhatják a fent leírt kontaktus mentes módon.

Belépés a telephelyre

Amennyiben személyesen érkezik, úgy csak a fent leírt módokon tudja ügyeit intézni. Az épületbe belépni nem lehetséges. Ügyfélszolgálatunk emailben, telefonon áll rendelkezésére. Személyes ügyintézésre, árurendelésre a telephelyen nincs módja.
A Te, az Ön és a mi egészségünk védelmének érdekében tisztelettel arra bíztatunk mindenkit hogy lehetőség szerint minimalizálja a személyes áruátvételt, inkább rendeljen házhoz szállítással!
Türelmét és megértését köszönjük.

Mikrofiber Kft Ügyfélszolgálat 06 70 613 5720 Moto Mia Kft Üzemvezető 06 70 613 5747 Ügyvezető 06 20 935 3447