Új vásárló regisztrálása

A webáruházat kizárólag NAV engedély számmal rendelkező Nemzeti Dohányboltok és E-cigaretta készüléket és/vagy nikotin mentes utántöltő folyadék nagykereskedések használhatják. A webáruházba belépni, megrendelést beküldeni csak adminisztrátorunk által jóváhagyott regisztrációval rendelkező ügyfelek tudnak. Kérjük regisztráljon!

A regisztráció folyamata

Töltse ki a lenti űrlapot majd kattintson a regisztráció gombra.

Az űrlapon kötelezően kitöltendő mezők:
Regisztrációs adatok: E-mail, Jelszó
Kapcsolattartó adatok: Név, Telefonszám vagy Mobilszám
Számlázási adatok: Cég név, Irányítószám, Település, Utca, házszám, Adószám
Szállítási adatok: Cég név, Irányítószám, Település, Utca, házszám
Egyéb vásárló adatok: DKE-szám (pl.: DKE1234567890) vagy Jövedéki engedélyszám/nyilvántartásba vételi szám (pl. HU12345678910)

Ha ön több trafik részére kíván megrendelést leadni kérjük, hogy mindegyik dohányboltot regisztrálja!

Regisztrációs kérését adminisztrátorunk ellenőrzi a NAV honlapján közzétett Vámhatósági engedéllyel rendelkező nemzeti dohányboltok listája, vagy a jövedéki engedélyes, illetve nyilvántartásba vett jövedéki alanyok listája alapján. Érvényes jövedéki engedély megléte esetén az adminisztrátor azonnal jóváhagyja regisztrációját.
A jóváhagyásról emailben értesítést kap, amely email tartalmazza az ön webáruházas belépési adatait (felhasználónév, jelszó). Ezekkel a belépési adatokkal tud belépni, böngészni, rendelést leadni a webáruházba, valamint a tudásbázisban is böngészhet.


Amennyiben szeretné felgyorsítani felhasználói fiókjának érvényesítését, kérjük, hogy a regisztráció beküldése után hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 70 613 5720 mobilszámon és kérje adatainak azonnali ellenőrzését.

Regisztrációs adatok
Kapcsolattartó adatok
Szállítási adatok
Számlázási adatok
Egyéb vásárló adatok
TOP termékek